Čips od mungo graha Muso 50g Akcija kratki rok

Akcija

Čips od mungo graha Muso 50g Akcija kratki rok

Vendor: Muso
Type: Bio i zdrava Hrana
Price:
8.84

Preporučeni rok trajanja: 13.10.2021.

Hrskavi čist spravljen od eko mungo graha spravljen prirodnim procesom pečenja, bez ulja.

Ovim načinom pripreme čuvaju se svi hranjivi nutrijenti pa svakako probajte ovu zdraviju varijantu grickalica.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml

  • Energetska vrijednost 1452 kJ / 343 kcal
  • Masti 0.8 g
  • ..od kojih zasićene masne kiseline 0.1 g
  • Ugljikohidrati 50.4 g
  • ..od kojih šećeri 1.2 g
  • Bjelančevine 27.2 g
  • Sol 2.2 g

Posebni atributi

  • Ne sadrži gluten
  • Organski
  • Pogodno za vegane

Sastojci: mungo grah* 98%, morska sol. *ekološki uzgoj.

Unutar pakiranja nalazi se vrećica koja čuva svježinu proizvoda. Nije za jelo.

Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vlakna: 13,1 g.

Zemlja podrijetla: Japan
Uvoznik: Biovega d.o.o.,Majstorska 1E,10000 Zagreb, Hrvatska

Alternativa za Vas

Čips od mungo graha Muso 50g Akcija kratki rok

Vendor: Muso
Type: Bio i zdrava Hrana
Price:
8.84

Preporučeni rok trajanja: 13.10.2021.

Hrskavi čist spravljen od eko mungo graha spravljen prirodnim procesom pečenja, bez ulja.

Ovim načinom pripreme čuvaju se svi hranjivi nutrijenti pa svakako probajte ovu zdraviju varijantu grickalica.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml

  • Energetska vrijednost 1452 kJ / 343 kcal
  • Masti 0.8 g
  • ..od kojih zasićene masne kiseline 0.1 g
  • Ugljikohidrati 50.4 g
  • ..od kojih šećeri 1.2 g
  • Bjelančevine 27.2 g
  • Sol 2.2 g

Posebni atributi

  • Ne sadrži gluten
  • Organski
  • Pogodno za vegane

Sastojci: mungo grah* 98%, morska sol. *ekološki uzgoj.

Unutar pakiranja nalazi se vrećica koja čuva svježinu proizvoda. Nije za jelo.

Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vlakna: 13,1 g.

Zemlja podrijetla: Japan
Uvoznik: Biovega d.o.o.,Majstorska 1E,10000 Zagreb, Hrvatska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *