O nama

Popusti.hr je projekt koji okuplja sve popuste hrvatskih webshopova na jednom mjestu. Oglašavamo samo ponude pouzdanih web trgovaca pa sve proizvode na popustu možeš naručiti bez straha od prijevare.

Korisnik na prvom mjestu

Znamo da ti ovo zvuči kao floskula, ali projekt popusti.hr je nastao upravo zbog tebe i mene, odnosno svih nas koji koristimo internet kako bi pronašli najbolje ponude na tržištu.

Svi popusti hrvatskih webshopova

Iskreno, tko ne voli vidjeti svoj omiljeni artikl na 50 ili više posto popusta? 🙂 Neke proizvode ili usluge čak i ne moraš voljeti (primjerice, zamjenske dijelove ili servis automobila), no sigurni smo da bi te popust na iste razveselio. Zato smo ti omogućili primanje obavijesti o najboljim ponudama iz kategorija koje TEBE zanimaju, a dodatno možeš odabrati i koliko često želiš primati takve ponude. Dakle, uz popusti.hr više nikad nećeš propustiti dobru ponudu!

Ekipa koja stoji iza Popusta

Iako popusti.hr postoje već 4 godine u formi agregatora grupnih kupovina, ekipa koja stoji iza novog koncepta iza sebe ima golemo iskustvo u edukaciji hrvatskih web trgovaca – što znači da su upoznati s željama i problemima kupaca iz prve ruke. Zato se na Popustima nalaze samo provjereni web trgovci koji su se dokazali na hrvatskom tržištu.

Uvijek gledamo u budućnost…

Ideja za projekt je nastala kako bi pomogli kupcima pronaći najbolje ponude na tržištu, no nećemo stati na ovome što trenutno vidiš. Projekt popusti.hr je u konstantnom razvoju, a svi prijedlozi i komentari su dobrodošli na email: kontakt@popusti.hr