Ponuda dana

Medicinska masaža leđa – riješite problem ukočenosti i bolova na posve prirodan način uz 4 tretmana u trajanju 30 minuta u Kozmetičkom salonu Plava Laguna za 199 kn!

-48% popusta

Medicinska masaža leđa – riješite problem ukočenosti i bolova na posve prirodan način uz 4 tretmana u trajanju 30 minuta u Kozmetičkom salonu (more…)

Valid Till January 25, 2022
Ponuda dana

5 terapija udarnim valom – iskorijenite bol i upalne procese, riješite se upale Ahilove tetive ili kalcifikata uz shockwave terapiju u Centru za fizioterapiju Femur za 625 kn!

-38% popusta

5 terapija udarnim valom – iskorijenite bol i upalne procese, riješite se upale Ahilove tetive ili kalcifikata uz shockwave terapiju u Centru (more…)

Valid Till January 31, 2022
Ponuda dana

Ultrazvučna denzitometrija (mjerenje gustoće kostiju) uz uključen internistički
pregled i odmah gotove nalaze u Poliklinici Dr. Zora Profozić za 199 kn!

-50% popusta

Ultrazvučna denzitometrija (mjerenje gustoće kostiju) uz uključen internistički
pregled i odmah gotove nalaze u Poliklinici Dr. Zora Profozić (more…)

Valid Till January 25, 2022
Ponuda dana

Otkrijte uzroke bolova u trbuhu uz ultrazvuk abdomena, internistički pregled te mjerenje tlaka uz odmah gotove nalaze u Poliklinici Dr. Zora Profozić za 199 kn!

-59% popusta

Otkrijte uzroke bolova u trbuhu uz ultrazvuk abdomena, internistički pregled te mjerenje tlaka uz odmah gotove nalaze u Poliklinici Dr. Zora (more…)

Valid Till February 2, 2022
Ponuda dana

Namještanje kralježnice i pregled atlasa uz Thumper vibro masažu s dubinskim djelovanjem protiv bolova i terapiju magnetnom rezonancom za 149 kn!

-70% popusta

Namještanje kralježnice i pregled atlasa uz Thumper vibro masažu s dubinskim djelovanjem protiv bolova i terapiju magnetnom rezonancom za (more…)

Valid Till January 31, 2022
Ponuda dana

Predstava Ne daj se, Njofra! – sjajna urnebesno smiješna komedija o zajedničkom životu u izvedbi Ksenije Pajić, Katarine Perice, Pere Juričića i Mladena Čuture za samo 49 kn!

-30% popusta

Predstava Ne daj se, Njofra! – sjajna urnebesno smiješna komedija o zajedničkom životu u izvedbi Ksenije Pajić, Katarine Perice, Pere Juričića (more…)

Valid Till February 5, 2022
Ponuda dana

Pregled i terapija koja uklanja uzrok tegoba povezanih s kralježnicom, fokusirana na sve kralješke i mišiće koji se pritom jačaju i prirodno vraćaju u svoj pravilan položaj za 149 kn!

-67% popusta

Pregled i terapija koja uklanja uzrok tegoba povezanih s kralježnicom, fokusirana na sve kralješke i mišiće koji se pritom jačaju i prirodno (more…)

Valid Till February 1, 2022
Ponuda dana

Recite zbogom stalnim bolovima uz paket fizikalne terapije – elektroterapija, ultrazvučna terapija i parcijalna masaža bolnog područja za 129 kn!

-28% popusta

Recite zbogom stalnim bolovima uz paket fizikalne terapije – elektroterapija, ultrazvučna terapija i parcijalna masaža bolnog područja za (more…)

Valid Till January 27, 2022
Ponuda dana

Individualni online tečaj francuskog jezika u Apropos školi stranih jezika za 599 kn!

-60% popusta

Individualni online tečaj francuskog jezika u Apropos školi stranih jezika za 599 kn!

 

Ponuditelj

Apropos jezici
Supilova 23/1, Zagreb
098 (more…)

Valid Till February 11, 2022

Recently Expired Offers