Ponuda dana

5 terapija udarnim valom – iskorijenite bol i upalne procese, riješite se upale Ahilove tetive ili kalcifikata uz shockwave terapiju u Centru za fizioterapiju Femur za 625 kn!

-38% popusta

5 terapija udarnim valom – iskorijenite bol i upalne procese, riješite se upale Ahilove tetive ili kalcifikata uz shockwave terapiju u Centru (more…)

Valid Till January 31, 2022
Ponuda dana

Namještanje kralježnice i pregled atlasa uz Thumper vibro masažu s dubinskim djelovanjem protiv bolova i terapiju magnetnom rezonancom za 149 kn!

-70% popusta

Namještanje kralježnice i pregled atlasa uz Thumper vibro masažu s dubinskim djelovanjem protiv bolova i terapiju magnetnom rezonancom za (more…)

Valid Till January 31, 2022
Ponuda dana

Pregled i terapija koja uklanja uzrok tegoba povezanih s kralježnicom, fokusirana na sve kralješke i mišiće koji se pritom jačaju i prirodno vraćaju u svoj pravilan položaj za 149 kn!

-67% popusta

Pregled i terapija koja uklanja uzrok tegoba povezanih s kralježnicom, fokusirana na sve kralješke i mišiće koji se pritom jačaju i prirodno (more…)

Valid Till February 1, 2022
Ponuda dana

Recite zbogom stalnim bolovima uz paket fizikalne terapije – elektroterapija, ultrazvučna terapija i parcijalna masaža bolnog područja za 129 kn!

-28% popusta

Recite zbogom stalnim bolovima uz paket fizikalne terapije – elektroterapija, ultrazvučna terapija i parcijalna masaža bolnog područja za (more…)

Valid Till January 27, 2022
Ponuda dana

Dekompresijska terapija kralježnice – bezbolan proces koji otklanja pritisak na diskove i rasterećuje kralježnicu od uklještenja za 199 kn!

-67% popusta

Dekompresijska terapija kralježnice – bezbolan proces koji otklanja pritisak na diskove i rasterećuje kralježnicu od uklještenja za 199 kn! (more…)

Valid Till February 1, 2022
Ponuda dana

Ceragem tretman kralježnice u trajanju 40 minuta – otklonite bolove u kralježnici uz masažu, akupresuru, tretman toplinom, kiropraktiku i infracrvene zrake za 114 kn!

-40% popusta

Ceragem tretman kralježnice u trajanju 40 minuta – otklonite bolove u kralježnici uz masažu, akupresuru, tretman toplinom, kiropraktiku i (more…)

Valid Till January 30, 2022
Ponuda dana

Diskus hernija uz FDM tretman – prva potpuno sigurna neinvazivna alternativa operaciji kralježnice dostupna u Hrvatskoj uz kiro tretman i terapiju ultrazvukom za 275 kn!

-70% popusta

Diskus hernija uz FDM tretman – prva potpuno sigurna neinvazivna alternativa operaciji kralježnice dostupna u Hrvatskoj uz kiro tretman i (more…)

Valid Till January 25, 2022
Ponuda dana

Učinkovito otklonite bol i povećajte pokretljivost uz akcijsku ponudu terapije
udarnim valom i pregled ultrazvukom u Poliklinici Vaš pregled za 2.667 kn!

-45% popusta

Učinkovito otklonite bol i povećajte pokretljivost uz akcijsku ponudu terapije
udarnim valom i pregled ultrazvukom u Poliklinici Vaš pregled (more…)

Valid Till February 19, 2022