Ponuda dana

Pregled i terapija koja uklanja uzrok tegoba povezanih s kralježnicom, fokusirana na sve kralješke i mišiće koji se pritom jačaju i prirodno vraćaju u svoj pravilan položaj za 149 kn!

-67% popusta

Pregled i terapija koja uklanja uzrok tegoba povezanih s kralježnicom, fokusirana na sve kralješke i mišiće koji se pritom jačaju i prirodno (more…)

Valid Till October 19, 2021
Ponuda dana

Elektroterapija, ultrazvučna terapija i parcijalna masaža bolnog područja – recite zbogom stalnim bolovima uz paket fizikalne terapije za 129 kn!

-28% popusta

Elektroterapija, ultrazvučna terapija i parcijalna masaža bolnog područja – recite zbogom stalnim bolovima uz paket fizikalne terapije za (more…)

Valid Till October 31, 2021
Ponuda dana

5 terapija udarnim valom – suzbijte upalne procese, riješite se upale Ahilove tetive, teniskog lakta ili kalcifikata uz shockwave terapiju u Centru za fizioterapiju Femur za 625 kn!

-38% popusta

5 terapija udarnim valom – suzbijte upalne procese, riješite se upale Ahilove tetive, teniskog lakta ili kalcifikata uz shockwave terapiju (more…)

Valid Till October 19, 2021
Ponuda dana

Dekompresijska terapija kralježnice – bezbolan proces koji otklanja pritisak na diskove i rasterećuje kralježnicu od uklještenja za 199 kn!

-67% popusta

Dekompresijska terapija kralježnice – bezbolan proces koji otklanja pritisak na diskove i rasterećuje kralježnicu od uklještenja za 199 kn! (more…)

Valid Till October 25, 2021
Ponuda dana

Uklanjanje kalcifikata u ramenu i ostalim zglobovima uz specijalistički pregled fizijatra i terapiju udarnim valom u Centru Preventis po odličnoj cijeni za 119 kn!

-70% popusta

Uklanjanje kalcifikata u ramenu i ostalim zglobovima uz specijalistički pregled fizijatra i terapiju udarnim valom u Centru Preventis po odličnoj (more…)

Valid Till October 26, 2021
Ponuda dana

Pregled i balans atlasa – pregled cijele kralježnice, dubinska masaža i savjetovanje o održavanju kralježnice u centru Arcus u Velikoj Gorici za 375 kn!

-50% popusta

Pregled i balans atlasa – pregled cijele kralježnice, dubinska masaža i savjetovanje o održavanju kralježnice u centru Arcus u Velikoj Gorici (more…)

Valid Till October 20, 2021
Ponuda dana

Tretman kiropraktike i osteopatije – otklonite svoje tegobe uz pregled, elektrostimulacija, akupresura i manipulacija u centru za kralježnicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn!

-51% popusta

Tretman kiropraktike i osteopatije – otklonite svoje tegobe uz pregled, elektrostimulacija, akupresura i manipulacija u centru za kralježnicu (more…)

Valid Till October 21, 2021
Ponuda dana logo
Ponuda dana

Diskus hernija uz FDM tretman – prva potpuno sigurna neinvazivna alternativa operaciji kralježnice dostupna u Hrvatskoj uz kiro tretman i terapiju ultrazvukom za 275 kn!

-70% popusta

Diskus hernija uz FDM tretman – prva potpuno sigurna neinvazivna alternativa operaciji kralježnice dostupna u Hrvatskoj uz kiro tretman i (more…)

Valid Till October 26, 2021
Ponuda dana

Riješite se napetosti u mišićima uz medicinsku masažu cijelog tijela ili parcijalnu masažu u Centru fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis već od 100 kn!

-33% popusta

Riješite se napetosti u mišićima uz medicinsku masažu cijelog tijela ili parcijalnu masažu u Centru fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis (more…)

Valid Till October 20, 2021
Ponuda dana

Otkrijte uzroke bolova i spriječite posljedice uz specijalistički pregled
fizijatra i konzultacije u Poliklinici Đurić za 250 kn!

-50% popusta

Otkrijte uzroke bolova i spriječite posljedice uz specijalistički pregled
fizijatra i konzultacije u Poliklinici Đurić za 250 kn!

 

Ponuditelj (more…)

Valid Till October 20, 2021

Recently Expired Offers


Ponuda dana

Fizikalna terapija – 1, 5 ili 10 dolazaka uz pregled fizioterapeuta, medicinska masaža jednog segmenta i fizikalni postupci do 5 procedura u Poliklinici Arthros od 199 kn!

-58% popusta

Fizikalna terapija – 1, 5 ili 10 dolazaka uz pregled fizioterapeuta, medicinska masaža jednog segmenta i fizikalni postupci do 5 procedura (more…)

Expired On October 17, 2021